Massage Top - Μασάζ κατ' Οίκον Αθήνα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Οι Υπηρεσίες του Massagenow και οι εξειδικευμένοι μασέρ – θεραπευτές μας, έχουν υψηλό αίσθημα καθήκοντος – ευγένειας, διαθέτουν κατανόηση, υπομονή.

Παρέχουν δε, μοναδικές, μυστικές θεραπευτικές τεχνικές μασάζ, με μοναδικό μέλημα και σκοπό τους, να σας χαρίσουν καταπληκτικές ανεπανάληπτες στιγμές σωματικής, πνευματικής, ψυχικής, χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Οι μασέρ – θεραπευτές με τις κατάλληλες μαλάξεις μασάζ, τις μυστικές τεχνικές, τις συνταγές σε θεραπευτικά έλαια, σας παρέχουν ανεπανάληπτο, τέλειο, θεραπευτικό μασάζ με τελικό σκοπό και να σας μείνει αξέχαστη η συνέδρια και το είδος του μασάζ που θα κάνετε.

Οι μασέρ – θεραπευτές μας δεν αποκαθιστούν ποτέ την Κλασική Ιατρική επιστήμη την οποία σέβονται και σε ορισμένες περιπτώσεις αν τους ζητηθεί παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Από εμάς μπορείτε να αναμένετε ένα επαγγελματικό θεραπευτικό μασάζ, από έμπειρους ευγενικούς θεραπευτές – μασέρ, που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Θα έρθουμε στο χώρο σας για να σας παρέχουμε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα από την καθημερινότητα σας. Είναι σίγουρο, ότι θα σας μείνει μια αξέχαστη, μοναδική, ανεπανάληπτη εμπειρία και θα επιζητείτε συχνά να την επαναλάβετε. Γιατί το Massagenow δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη – ευχαρίστηση – ικανοποίηση – ευεξία – θεραπεία – μακροζωία – ψυχική – πνευματική και σωματική υγεία. Οι δε υπηρεσίες μας είναι πολυτελείας και αγγίζουν την τελειότητα. «Σας επισημαίνουμε πως παρέχουμε μόνο , επαγγελματικό μασάζ και τίποτα άλλο επιπλέον».

Τι μέρες και ώρες λειτουργεί το Massagenow;

Η εταιρία μας λειτουργεί καθημερινά, 365 μέρες το χρόνο, από τις 10:00 το πρωί έως τη 01:00 το βράδυ.

Ποιες περιοχές εξυπηρετείτε;

Όλο τον Νομό Αττικής, ακόμα και σε απομακρυσμένα σημεία της Αττικής με μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση. Ακόμα διαθέτουμε και πολλά υποκαταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα τα οποία μπορείτε να δείτε αν ανατρέξετε στη σελίδα “θεραπευτές μασάζ“.

Πως μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού;

Αφού έχετε επιλέξει θεραπευτή/τρία, επικοινωνείτε τηλεφωνικά το Massagenow στα τηλέφωνα: 2114116754 & 6906772386, ή συμπληρώνοντας τη φόρμα Online Booking. Στη δεύτερη περίπτωση θα σας καλέσουμε άμεσα εμείς στο τηλέφωνο που θα μας δηλώσετε στη φόρμα, για επιβεβαίωση του ραντεβού σας.

Πόσο γρήγορα θα με εξυπηρετήσετε;

Ενημερώστε μας περίπου μια ώρα πριν και ο θεραπευτής μας θα βρίσκεται κοντά σας.

Τί πρέπει να προσέξω πριν την έναρξη της συνεδρίας;

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. Μην ξεχνάτε, ο θεραπευτής είναι ένας καλός σας φίλος.

Σε ποιο χώρο θα λάβει μέρος η συνεδρία μου;

Η συνεδρία λαμβάνει χώρα όπου επιθυμείτε. Στο σπίτι, στο ξενοδοχείο, στο γραφείο στο σκάφος, σε όλη την Ελλάδα, όπου εσείς μπορείτε.

Μπορώ να κάνω το μασάζ σε κάποιο ξενοδοχείο;

Βεβαίως, ωστόσο θα πρέπει να είναι κάποιο «ευπρεπές» ξενοδοχείο.

Με τι τρόπο μπορώ να πληρώσω το μασάζ;

Η κάθε συνεδρία πληρώνεται μετρητοίς καταβάλλοντας τα χρήματα στον θεραπευτή μετά το τέλος της συνεδρίας, σας παρέχετε όμως και η δυνατότητα να προ-εξοφλήσετε μια συνεδρία, με χρήση της κάρτας σας Δεχόμαστε πληρωμές και με POS. Για όλα θα σας ενημερώνουμε από το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας.

Πόσο θα μου κοστίσει ένα κατ’ οίκον μασάζ ή σε όποιο χώρο θα επιλέξω;

Υπάρχει αναλυτικός τιμοκατάλογος, άλλα και πολλές προσφορές. για να τα δείτε κάνετε κλικ εδώ.

Πως μπορώ να κάνω ένα δώρο μασάζ σε κάποιον δικό μου;

Απλά συμπληρώστε τη φόρμα στην ενότητα Δώρο και αφήστε τα όλα σε εμάς. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και εν συνεχεία θα διεκπεραιώσουμε το δώρο σας με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο και πάντοτε ακολουθώντας την επιθυμία σας (τόσο όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής, ή την ενημέρωση του προσώπου που θα δεχτεί το δώρο, τον χρόνο και τον τρόπο που επιθυμείτε να γίνει αυτό κλπ.).

Ποια είναι η διαδικασία για να ακυρώσω το ραντεβού μου;

Η ακύρωση ενός ραντεβού γίνεται τηλεφωνικά και τουλάχιστον μία ώρα πριν την προγραμματισμένη άφιξη του συνεργάτη μας στον χώρο σας.

Πώς επιλέγω θεραπευτή;

Πηγαίνετε στη σελίδα “θεραπευτές” και επιλέγετε τον θεραπευτή της προτίμησής σας. Οι περιγραφές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό μασάζ με βάση τις ανάγκες του σώματός σας. Αλλά αν θέλετε και η υπεύθυνη προγραμμάτων μασάζ – θεραπείας, μπορεί συζητώντας μαζί σας να σας υπόδειξη τον τύπο μασάζ, αλλά και τον ανάλογο θεραπευτή.

Κλείσε Ραντεβού για μασάζΚλείστε Ραντεβού Κλείσε Ραντεβού για μασάζΤηλ.: 690 657 9645